Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken?

Vacature: Ben jij onze nieuwe collega stukadoor?

Ben jij een harde werker, die graag de handen uit de mouwen steekt en alles "smooth" wil hebben? Ben jij bereid te willen leren, veelzijdig en flexibel te zijn? Heb je geen 9-17 mentaliteit? Maak je graag een praatje, maar zorg je er tegelijk voor dat het werk afgewerkt en netjes wordt opgeleverd? Dan ben jij de zelfstandige vakman die wij zoeken!

Kremer Afbouw is werkzaam in de nieuwbouw, verbouw en renovatie branche, waarbij jij als vakman flexibel inzetbaar bent binnen het stucen en plafond- en wandafwerking. De werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit pleisterwerk, schuurwerk, spack- en spuitwerk, Pandomo (betonlook) en het uitmeten en afwerken van koven.

Een veelzijdige baan binnen een groeiend bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden, een informele sfeer en een prettige werkomgeving is wat Kremer Afbouw jou kan bieden.

Lijkt dit jou wat? Ben je in het bezit van rijbewijs B met de ambitie om het aanhangrijbewijs te halen in de toekomst, ben je enthousiast en klaar om de handen uit de mouwen te steken? Solliciteer dan nu door jouw cv inclusief een reden waarom wij jou niet mogen missen te sturen naar info@kremerafbouw.nl.

Open sollicitatie

Staat jou beroep niet tussen onze vacatures, maar ben je van mening dat wij jou niet mogen missen? Stuur dan nu jouw cv inclusief een reden waarom wij jou niet mogen missen naar info@kremerafbouw.nl. Wij nemen dan spoedig contact met jou op en wie weet wordt jij onze nieuwe collega!